Sertifikati

Montenesoft doo - EDUKATIVNI CENTAR MONTENESOFT

Montenesoft sertifikati

Montenesoft sertifikati potvrđuju Vaša znanja i vještine koje ste stekli i usvojili tokom edukativnog procesa na našim seminarima.

Montenesoft sertifikat je dokument koji se dodjeljuje svakom učesniku koji uspješno prođe i završi program edukacije. Dodjelom ovog dokumenta kompanija garantuje da je ućesnik stekao predviđena znanja i vještine.

Svaki sertifikat sadrži jedinstveni identifikator i zaveden je u našoj centralnoj bazi podataka, čime se prilikom provjere, potvrđuje njegova autentičnost.

Kao garancija određenog nivoa stručnosti sertifikat predstavlja važnu prednost, na primjer prilikom apliciranja za posao.

Montenesoft sertifikat sadrži diferencirane podatke Vaših ostvarenih kompentencija.

Montenesoft sertifikati

Montenesoft je posvećena dizajniranju athitektonike znanja i resursa koja učesnike njenih edukativnih programa čini izvanrednima u oblastima u kojima se edukuju.

montenesoft_vodeca_znanja

Pišite. Pitajte. Saznajte.

Telefon: +382 68 309 193

Pošaljite nam poruku na: office@montenesoft.com

Težište

Unutar palete intelektualnih i stručnih usluga koje nudi Montenesoft doo, seminari predstavljaju težište našeg rada.

Metode

Izvrsni predavači, istaknutog profesionalnog iskustva, posebnu pažnju posvećuju retorici i didaktičkim metodama.

Proces

Montenesoft predavači učesnike seminara uključuju u interesantan i izvanredno efikasan proces sticanja naprednih kompetencija u smislu jedne lepeze adekvatnih i primjenjivih znanja.

Atmosfera

Tokom cjelokupnog trajanja Montenesoft seminara radna atmosfera je relaksirana i produktivna. Njeguje se dobra komunikacija i druženje u lijepom, prijatnom i atraktivnom ambijentu.

Prostor

Montenesoft seminari se održavaju u modernim i prijatnim seminarskim salama.

Verifikacija

Učesnicima dodjeljujemo kvalificirane sertifikate sa diferenciranim podacima stečenih kompentencija, u srebrotisku upotpunjene sigurnosnim elementima.