Ostale usluge

Montenesoft doo predstavlja sistemski zaokruženu ponudu na crnogorskom intelektualnom tržištu.

Montenesoft polja djelatnosti

Kompanija Montenesoft je nastala s ciljem da ponudi tržištu kvalitetne usluge i optimalno primjenjiva rješenja u oblasti Informacionih Tehnologija.

Pored programske edukacije i obuka - naša kompanija nudi usluge izrade IT Dokumentacije, kao i usluge IT Analize i IT Revizije, koje predstavljaju kompleksne aktivnosti u procesu primjene informacionih tehnologija u preduzećima, kompanijama, ustanovama i institucijama.

Dobro osmišljena i pravilno implementirana IT infrastruktura, dokazano, povećava produktivnost, stvara mogućnosti za ubrzani rast, značajno smanjuje troškove i povećava efikasnost kompanijskom poslovanju.

Povezivanjem IT stručnjaka sa raznim industrijama (proizvodnim i kreativnim) i biznis djelatnostima, Montenesoft je posvećena pružanju proizvoda i usluga koje donose vrijednost svim njenim klijentima. Pružamo relevantne instrumente za promovisanje rasta, inovacija i povjerenja.

Integrisane biznis & IT strategije! banner

Pišite. Pitajte. Saznajte.

Telefon: +382 68 309 193

Pošaljite nam poruku na: office@montenesoft.com

Težište

Unutar palete intelektualnih i stručnih usluga koje nudi Montenesoft doo, seminari predstavljaju težište našeg rada.

Metode

Izvrsni predavači, istaknutog profesionalnog iskustva, posebnu pažnju posvećuju retorici i didaktičkim metodama.

Proces

Montenesoft predavači učesnike seminara uključuju u interesantan i izvanredno efikasan proces sticanja naprednih kompetencija u smislu jedne lepeze adekvatnih i primjenjivih znanja.

Atmosfera

Tokom cjelokupnog trajanja Montenesoft seminara radna atmosfera je relaksirana i produktivna. Njeguje se dobra komunikacija i druženje u lijepom, prijatnom i atraktivnom ambijentu.

Prostor

Montenesoft seminari se održavaju u modernim i prijatnim seminarskim salama.

Verifikacija

Učesnicima dodjeljujemo kvalificirane sertifikate sa diferenciranim podacima stečenih kompentencija, u srebrotisku upotpunjene sigurnosnim elementima.