O nama

O timu

Montenesoft je multidisciplinarni tim ljudi, čija edukativna strategija podrazumijeva udruživanje mišljenja, ideja, znanja i inspiracija. Stručno kompetentni, sa velikim profesionalnim iskustvom stečenim godinama na polju inženjerskog, naučnog, istraživačkog, jezičkog i didaktičkog rada, naročito u regionu Crne Gore i Savezne Republike Njemačke. Montenesoft edukativni tim su kreatori savremenih edukativnih platformi koje donose nove vrijednosti u znanjima i kompetencijama čijom primjenom se dostiže obrazovna izvrsnost.

Opremljenost centra

Tehničku infrastrukturu Montenesoft seminarske opreme čine: preko 50 business line računara visoke performance uz uređene binarne imidže aktuelnih operativnih sistema. Svaki učesnik ima svoj računar na kome samostalno obavlja predviđene zadatke. Na seminarima i radionicama se koriste video bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave. Montenesoft raspolaže brojnim savremenim moderacionim materijalom i priborom za edukatore i učesnike edukacija. Ovako opremljeni centri omogućavaju kreativniji pristup u izvođenju nastave, edukaciju čini znatno praktičnijom i dozvoljava da se gradivo na jednostavan i zanimljiv način približi učesniku.

Montenesoft prostori

Edukativni centri Montenesofta su moderno opremeljeni i inspirativni prostori koji se nalaze u PC Kruševac na Rimskom trgu br. 50 u Podgorici i u ulici Žrtava fašizma br. 112b u Budvi.

Pišite. Pitajte. Saznajte.

Telefon: +382 68 309 193

Pošaljite nam poruku na: office@montenesoft.com

Hvala vam! Uskoro možete očekivati kontakt od strane našeg koordinatora.

P.S. Kako bi ste bili sigurni da je Vaša prijava primljena i da ćete dobiti mejl od nas, poslali smo Vam automatski e-mail koji služi kao potvrda da smo primili Vašu poruku i da ćete biti kontaktirani u najskorijem roku.

Napomena:

Ukoliko primetite da Vam potvrdna poruka nije stigla, najlepše Vas molimo da proverite SPAM folder, jer postoji mogućnost da poruke greškom završe kao SPAM i ako to zapravo nisu.

Težište

Unutar palete intelektualnih i stručnih usluga koje nudi Montenesoft doo, seminari predstavljaju težište našeg rada.

Metode

Izvrsni predavači, istaknutog profesionalnog iskustva, posebnu pažnju posvećuju retorici i didaktičkim metodama.

Proces

Montenesoft predavači učesnike seminara uključuju u interesantan i izvanredno efikasan proces sticanja naprednih kompetencija u smislu jedne lepeze adekvatnih i primjenjivih znanja.

Atmosfera

Tokom cjelokupnog trajanja Montenesoft seminara radna atmosfera je relaksirana i produktivna. Njeguje se dobra komunikacija i druženje u lijepom, prijatnom i atraktivnom ambijentu.

Prostor

Montenesoft seminari se održavaju u modernim i prijatnim seminarskim salama.

Učesnicima dodjeljujemo kvalificirane sertifikate sa diferenciranim podacima stečenih kompentencija, u srebrotisku upotpunjene sigurnosnim elementima.